Company Logo
Logo FKCH .

Nejbližší akce

JavaScript skončil fatální chybou nebo nebyl spuštěn.

Kalendárium

kvě
1

01.05.2024 18:00 - 19:30

kvě
1

01.05.2024 19:30 - 21:00

kvě
8

08.05.2024 18:00 - 19:30

kvě
8

08.05.2024 19:30 - 21:00

kvě
15

15.05.2024 18:00 - 19:30

Fotogalerie

2012-předsilvestrovský fotbálek

Předsilvestrovký fotbálek 4:4

         Jako již tradičně jsme se sešli 30. prosince 2012  v 10.30 hod., na UT pod sokolovnou, k sehrání posledního letošního fotbálku.

Po nezbytném spravedlivém rozdělení se začalo za lehce mrazivého, ale slunečného počasí.

Na jedné straně byl v bráně těžko překonatelný Petr Černohlávek, výborný Petr Kycelt a perspektivní Vojta Cholasta, na druhé byla zkušenost.

Petra nemohli překonat naši útočníci ani z největších šancí, ale nakonec jsme se ujali vedení 3:4.

Rozhodující gól dal elitní útočník Jiří Bína. Celkově tak skóre skončilo 4:4.

 

        Následoval bleskový přesun do Sport baru k nezbytnému vyhodnocení a nezbytnému vážení.

        Všem, kteří si v předsilvestrovském shonu udělali čas chceme poděkovat a pro úplnost ještě sestavy:

 

Černohlávek Petr - Pavlásek Leoš, Vavřínek Petr, Kycelt Petr, Cholasta Vít, Cholasta Vojtěch, Volejník Radek, Bína Jiří, Machač Jaroslav, Kolman Petr

Strnad Josef - Doseděl Ladislav st., Doseděl Ladislav ml., Hladík Josef, Heger Karel, Mikšovský Zdeněk, Vaníček Petr, Císař Miroslav, Vaníček Petr, Rusín Tomáš

Sokol Lovčice B - venku 2012

Sokol Lovčice B - SG Chlumec n. C.  3:5 (1:2)

Branky: Morávek Martin 2x, Midloch Martin 2x, Pavlásek Petr 1x

Vítězství na účastníkem IV. třídy OS OFS HK

               Dne 1. srpna  2012 jsme byli pozváni k sehrání přátelského utkání s účastníkem IV. třídy okresní soutěže OFS HK Sokolem Lovčice B. Za tento tým ještě aktivně hrají někteří členové naší staré gardy a někteří nastupují proti němu jako soupeři. Utkání se konalo v rámci posvícení a dojednal ho náš manager, ač sám se mohl poslavit jen k pomeznímu praporku (zranění). Skladba našeho mužstva byla tentokrát opět mezinárodní - borci z Městce Králové, Nového Města, Lovčic a Chlumce n. C. Dalo se očekávat, že utkání bude pro některé borce prestižní, což se na hřišti při některých soubojích projevilo.

   Naše stará garda začala o deseti (pozdní příjezd Strnad a Pavlásek - byl domluven). Již od úvodu byl ale zřejmý scénář jak se bude hra odvíjet - naše SG bude domácí kombinačně přehrávat a ti budou spoléhat na rychlé protiútoky. V prvním poločase jsme po rychlých protiútocích dali dva góly a domácí jedním vyrovnávali.

  Druhý poločas kopíroval první a naše převaha byla ještě zřetelnější. Přidali jsme další góly a množství šancí zahodili (z největších - Petr Pavlásek penalta, Oldřich Volejník - mimo bránu z malého vápna). Domácí dokázali snížit, ale jinak to v jejich herním projevu skřípalo, což bylo zřejmé z jejich vzájemné podrážděné komunikace. Naši převahu nejlépe dokumentovali domácí fanoušci povzdechem na naší adresu (těch hraje snad čtrnáct).

              Naše mužstvo musíme pochválit za kolektivní výkon podložený kvalitním technickým výkonem, kterým jsme přehráli generačně mladšího soupeře. Velmi dobrým výkonem se prezentoval Martin Midloch a oba hostující hráči z Městce Králové - Miloš Szabo a Martin Křovina.

              Poděkování tentokrát patří i hlavnímu rozhodčímu p. Zezůlkovi, jeho asistentům na pomezí a hlavně korektním divákům.

 

Naše sestava:  Vlk Drahoslav – Hansl Miroslav, Volejník Oldřich, Hladík Josef, Strnad Josef –  Morávek Martin , Midloch Martin, Szabo Miloš, Hubáček Pavel – Hošek Miroslav, Křovina Martin  - Pavlásek Petr

Hlavní rozhodčí - Zezulka Václav, pomezí Mikšovský Zdeněk

SG Žiželice - venku 2012

SG Žiželice - SG Převýšov 4:4 (1:2)

 

               Dne 7. července 2012 byli pozvání někteří členové SG Chlumec n. C. (v rámci posvícení v Žiželicích) k reprezentaci SG Převýšov. Převýšovskou SG reprezentovali Josef Strnad, Zdeněk Mikšovský, František Hansl, Pavel Hubáček a Leoš Svoboda. Za převýšovské ze známějších Pavel Pilař a Zdeněk Šanda (a oba Matoušové senior i junior). Na straně Žiželic nastoupil Karel Kubelka, bratři Kuzmové a náš bývalý hráč (kanonýr) Josef Kunc.  Celý zápas odehrál i bývalý hráč Převýšova a dlouholetý Žiželic - Václav Kunc.

V první počase se hrála svižná kopáná s počátečním náporem a šancemi Žiželic, z kterých domácí vytěžili jeden gól. Hra se postupně vyrovnala a hráči Převýšova si svou rychlostí začali vytvářet šance, z kterých do poločasu dvě zužitkovali.

               Do druhého poločasu již nenastopil Karel Kubelka (věnoval se stánku), ale hráči Žiželic dokázali otočit skóre až na 4:2. Po změnách v sestavě a zlepšeném výkonu na konci zápasu dokázal Převýšov zápas srovnat na 4:4. 

               Zápas se musel divákům líbit až na množství neproměněných šancí na obou stranách. Důležité bylo, že se některým aktérům nic po zdravotní stránce nestalo (byl to jejich jediný zápas za rok).

 

SG NBydzov - venku 2012

SG Nový Bydžov – SG Chlumec n. C. 1:2 (0:1)

 

Branky: Spejchal Martin 2x

 

SG Chlumec – vítězství v rámci posvícení

               Dne 13. sprna  2012 jsme sehráli přátelské utkání  s SG Nový Bydžov v rámci novobydžovského posvícení .  Předpokládali jsme kvalitu soupeře a tak se na naší soupisce objevilo několik staronových i nových tváří (Tomáš Rusín, Petr Černohlávek a Karel Vítek). Domácí nám přichystali několik překvapení, když za ně nastoupil M. Nosek, R. Chaloupka, Zima a nestárnoucí J. Košátko. Petr Průcha se šetřil na hlavní zápas s Kozlovnou L. Vízka.

Utkání začalo ve svižném tempu a útoky se přelévaly z jedné strany na druhou. My jsme byly ale úspěšnější, když po zahrání přímého kopu T. Divíškem vypadl míč z ruky domácímu brankáři K. Průchovi, a pro M. Spejchala již nebyl problém v dorážce  (0:1). Domácí nám potom začali zle zatápět a snad největší šanci prvního poločasu měl J. Košátko, kdy ze 100% šance  volit technickou střelu, kterou ale našeho brankáře P. Černohlávka nepřekvapil. Stavem 1:0 v náš prospěch skončil první poločas.

Do druhého poločasu vstoupili opět aktivněji domácí s vidinou vyrovnání. My jsme odpovídali rušovitými protiútoky. Jeden v nich po nenápadné střele ze strany a chybě domácího gólmana skončil v domácí síti. Našim úspěšným střelcem byl opět M. Spejchal. S tím se ale domácí nehodlali smířit a vystupňovali svůj tlak. Přikovali nás na naši půli a jejich šance se množily. Naštěstí většinu akcí chtěli „vykombinovat“ až do brány, což byla voda na náš mlýn. Jediná jejich branka padla po střele R. Chaloupky a to bylo ze strany domácích vše.  Hra se konci trochu přiostřila, ale svoje vedení jsme již nepustili.

              Utkání by patrně slušela remíza, ale vítězství se počítá. Velmi dobře zahrál autor gólů M. Spejchal, v útoku poctivě bojoval T. Divíšek. Zálohu se snažil rozhýbat T. Rusín a obranu řídíl s přehledem O. Volejník. Pochvalu si zaslouží ale samozřejmě všichni hráči, kteří  reprezentovali chlumeckou kopanou.

 

Naše sestava:  Černohlávek Petr  –  Černík Vladislav, Čepek Miloslav, Volejník Oldřich, Mikšovký Zdeněk  –  Volejník Lukáš, Heger Karel, Rusín Tomáš, Vítek Karel – Divíšek Tomáš, Pavlásek Leoš  - Strnad Josef, Hladík Josef, Spejchal Martin

Jednatel: Mikšovský Zdeněk

Vedoucí mužstva: Hladík Josef

SG Rožďalovice - venku 2012

SG Rožďalovice - SG Chlumec n. C.  3:2 (0:0)

Branky: Kubelka Karel 1x, Divíšek Tomáš 1x

Porážka s běhavějším soupeřem

               Dne 21. června  2012 jsme zajížděli k dalšímu přátelskému utkání na půdu SG Rožďalovice. Náš jednatel p. Mikšovský poskládal za velkého usilí nominaci a tak jsme mohli třemi auty mohli vyrazit do Rožďalovic. Cesta proběhla bez problému až na nalezení hriště. Přes veškeré naše navigační schopnosti jsme se nakonec museli ptát a výsledkem byl nalezený hezky fotbalový stánek v Rožďalovicích.

   Domáci již v podzimním zápase u nás se vyznačovali "mladým" kolektivem, a tak tomu bylo i tentokrát. S úvodním hvizdem se začala hrát vyrovnaná kopaná, ale domácí byli přece jenom o něco nebezpečnější. Nás hodně drželi nad vodou výborné zákroky našeho brankáře Radka Volejnika. Ani v útoku jsme nebyli bezzubí a naší největší šanci spálil Lukáš Volejník. I přeš množství šancí (hlavně domácích) se do kabin odcházelo za stavu 0:0.

  V druhém poločase domácí svůj tlak stupňovali. Přes množství šancí proměnili jen dvě a dostali se tak do dvoubrankového vedení. Přesto jsme dokázali srovnat. První gól připravil Láďa Doseděl, jehož křížnou střelu dokázal ještě brankář vyrazit, ale Karel Kubelka stál již na správném místě. Druhým gólem vyrovná Tomáš Divíšek střelou z hranice velkého vápna. Více nám však tentokrát již nebylo souzeno a domácí po jedné z šanci a opět výborném zákroku našeho golmana doráželi na 3:2.

              Ze zajímavých akcí ještě zaujal výborný útoční průnik Tomáše Divíška (k zakončení se již ale nedostal), a obětavé vykopnutí míče Oldou Volejníkem z brankové čary, kdy již domácí reklamovali jasný gól.

              Konec utkání a my musíme uznat, že domácí mladší kolektiv tentokrát zvítězil zaslouženě.

 

Naše sestava:  Volejník Radek – Hansl Miroslav, Doseděl Ladislav, Čepek Miloslav, Strnad Josef –  Volejník Lukáš , Volejnik Oldřich, Kučera Jiří, Luňák Miloš – Kubelka Karel, Divišek Tomáš  - Mikšovský Zdeněk, Hladík Josef

Kalendář

loader

Vzkazovník

jstrnad
Termíny turnajů Havlovice
27.7. - MAXISUPERHAPOSTAR nad 60 -let

31.8. - SUPERHAPOSTAR - nad 50 let

Zatím účast na turnajích za Sedláky Chlumec n. C. není nahlášena.
22. 3. 2024 16:05
jstrnad
Nový pokračovatel u Applu
Danu Applovi přibyl do rodiny nový člen - syn David. Blahopřejeme. :grin
11. 2. 2024 18:30
jstrnad
Předsilvestrovský fotbálek
Předsilvestrovský fotbálek se uskuteční na UMT SOKOL v SO 30.12. 2023 od 10.30 hod. Následovat bude posezení a vyhodnocení fotbálku a celé sezóny SG od 12.00 hod. v restauraci SOKOLOVNA.
21. 12. 2023 21:14
jstrnad
MAXISUPERHAPOSTAR U60 odjezd
Sraz nominovaných borců k odjezdu do Havlovic, na MAXISUPERHAPOSTAR U60, je v sobotu 29.7.2023 v 06.55 hod. u restaurace SOKOLOVNA. Odjezd je os, auty v 07.00 hod.
24. 7. 2023 10:07
jstrnad
Havlovice 2023 - 29.7. a 2.9.
MAXISUPERHASTAR U60 (nominace a zajištění - Hladík J., a SUPERHAPOSTAR U50 (nominace a zajištění - Hubáček P.) - oboje zaplaceno. Teď už se jen zúčastnít a kvalitně reprezentovat.
2. 6. 2023 21:11

Dny a svátky

Dnes je Neděle,
28. 04. 2024

Svátek má:
  • Vlastislav

Počítadlo přistupů

Dnes87
Včera49
Týden255
Měsíc868
Celkem67146

Nyní jsou připojeni 4 hostů a žádní členové



Contribute!
Books!
Shop!

Powered by Joomla!®. Designed by: business web hosting automated hosting reseller Valid XHTML and CSS.